ជីអង្កាម ប្រឆាំងចំពោះរោគស្រ្តេស រោគឈឺក្បាល
ជួយកំចាត់បាក់តេរី និងវីរុសផ្សេងៗ
សម្រួលដល់ការរំលាយអាហារ ជួយឲ្យយើងបានគេងលក់ស្រួល
* វិធីប្រើជីអង្កាម៖
- យកស្លឹកវាប្រមាណ១០សន្លឹក មកត្រាំនៅក្នុងទឹកក្តៅឧណ្ហៗ១កែវ (មិនខ្លាំងពេកទេកុំឲ្យវារលួយ) ទុកឲ្យយូរប្រហែល ១០នាទី ដើម្បីឲ្យជីអង្កាមចេញរសជាតិ
- រួចយើង អាចយកវាមកទទួលទាន ជាភេសជ្ជៈ ឫយើងលាយជាមួយនឹងម្ហូបអាហារជារៀងរាល់ថ្ងៃ
- យើងអាចហាលវាឲ្យក្រៀមធ្វើជាតែដើម្បីឆុងពិសា
- គេអាចចំរ៉ាញ់ជាប្រេងហើយគេលាយជាមួយនឹងចំណីអាហារ។
ជីអង្កាមនេះ វាជាថ្នាំកំចាត់បាក់តេរី ហើយនិងកំចាត់វីរុសផ្សេងៗ និងអាចធ្វើឲ្យយើង លាងសំអាត ដំបៅមុខរបួស បានជំនួសថ្នាំ ហើយជួយសំរួលដល់ការរំលាយអាហារ ដ៍មានប្រសិទ្ធភាព នៅក្រោយពេលដែលយើងហល់អាហារ និងជាពិសេស ទៅទៀតនោះ គឺជា ប្រភេទរុក្ខជាតិដែលធ្វើឲ្យយើងមានអារម្មណ៍ធូរស្បើយ និងជួយឲ្យយើងបានគេងលក់ស្រួល ប្រឆាំងចំពោះរោគស្រ្តេស និងរោគឈឺក្បាល។
ប្រែសំរួលដោយ៖ គឹម អាម៉េនដា