នាទីស្វែងយល់ពីសុខភាព
ម្រុំត្រូវបានទទួលស្គាល់ និងចាត់ទុកជាថ្នាំទិព្វ។ ហេតុអ្វីបានជាយើងត្រូវពិសារម្រុំ?
ម្រុំមានអត្ថប្រយោជនមហិមាដល់សុខភាពមនុស្សជាតិដូចខាងក្រោម៖
១. លាងសម្អាតជាតិពុល គីមី ស្ករ ខ្លាញ់ អាស៊ីតពីក្នុងខ្លួន និងក្នុងឈាម
២. ជំនួយកម្លាំង បង្កើនការចងចាំ កាត់បន្ថយស្រ្តេស និងការគេងមិនលក់
៣. ជួយសម្រួលជំងឺទឹកនោមផ្អែម ក្រពះ ពោះវៀន ថ្លើម តម្រងនោម លើសឈាម ឈឺសន្លាក់ ឆ្អឹងពុក ដុំពក គីស្ត ឬសដូងបាត និងមហារីក
៤. ជំនួយស្បែក បំបាត់មុន ជាំមុខ ពន្យារជរាភាព
៥. ជំនួយដល់សុខភាពភ្នែក
៦. ជំនួយដល់ការបង្កើនមេជីវិតឈ្មោល
៧. ជំនួយដល់ស្ត្រីមានក្នុងការផលិតទឹកដោះឱ្យកូនបៅបានកាន់តែច្រើន
៨. សម្បូរជាតិប្រូតេអ៊ីន ដែលច្រើនជាងប្រូតេអ៊ីនក្នុងទឹកដោះគោរហូតដល់២ដង
៩. ជួសជុល និងពង្រឹងប្រព័ន្ធទាំង ១១នៃរាងកាយ
វិធីញាំដែលស្រួលបំផុត គឺ
+ តែម្រុំ (ស្លឹកម្រុំស្រស់+ទឹកក្តៅ)
+ ស្លកកូរ
+ ចៀនស្លឹមម្រុំស្រស់ជាមួយពងទា (វិធីធ្វើដូចចៀនស្អំ)
+ ញ៉ាំគ្រាប់ម្រុំ
+ ម្សៅម្រុំកូរជាមួយទឹក
ផ្សាសហគមន៍កសិផលធម្មជាតិ មានលក់ស្លឹកម្រុំស្រស់ គ្រាប់ម្រុំ ម្សៅម្រុំ តែម្រុំ ម្រុំសូនទឹកឃ្មុំ។
សូមអរគុណនូវការគាំទ្រដល់ផលិតផល និងកសិករធម្មជាតិ។
សូមថែទាំសុខភាពលោកអ្នក ដោយការពិសារម្រុំ!